Crăciun ca în povești la Viena

Crăciun ca în povești la Viena

Un oraș care este frumos în orice anotimp, însă dacă vrei să trăiești o atmosferă cu totul deosebită, într-un decor și miros de iarnă, te invităm să te bucuri de un Crăciun ca în povești la Viena. Experiențele noastre și ale călătorilor confirmă faptul că vienezii știu să ofere printre cele mai plăcute sentimente în materie de piețe de Crăciun din Europa, concepute într-un cadru arhitectural spectaculos și, mai ales, bine organizat, începând de la transportul local, bunătățile stradale, suvenirurile extrem de simpatice, agrementul pentru toate vârstele, muzica de sezon care se aude în surdină în multe locuri din oraș. 🎄

viena-rathaus-christmas-market

Piața de Crăciun în fața Primăriei din Viena (Foto: Turist Club, decembrie 2016)

Târgul de Crăciun de la Viena este unul dintre cele mai renumite și vechi din lume, acum mai bine de 700 de ani fiind organizată aici prima piața de Crăciun și începută astfel tradiția ”Criskindlmarkt”. Cel mai cunoscut și mediatizat târg de Crăciun se organizează în fața spectaculoasei primării a orașului – Rathaus, însă Viena mai prezintă și alte târguri  de Crăciun, precum cel de la Palatul Schonbrunn, atmosfera drăguță din Spittelberg sau târgul din zona Riesenradplatz.

viena-christmas-market-souvenir

Piața de Crăciun în fața Primăriei din Viena (Foto: Turist Club, decembrie 2016)

Itinerariul Crăciun ca în povești la Viena, cu transport avion, începe pe 22/23 decembrie. 🎅

În Viena ne vom bucura de plimbări nocturne printre luminițele primitoare ale piețelor de Crăciun, avem ocazia să participăm la Concertul de Crăciun de la Palatul Hofburg, vom lua pulsul orașului și ne vom aventura printre căsuțele încărcate cu gustări specifice, prăjituri, ciocolată, vin fiert (recomandăm să vă încălziți cu un punci aromat), decorațiuni și suveniruri tradiționale (foarte simpatice cele din lemn).

__

Oferta noastră pentru Crăciun ca în povești la Viena o poți consulta aici sau ne poți contacta pentru informații suplimentare sau rezervări.

Ai BONUS! intrarea la Concertul de Crăciun de la Palatul Imperial HOFBURG.

Ești liber să vezi lumea!