10 sfaturi pentru un suvenir perfect!

10 sfaturi pentru un suvenir perfect!

Mulți dintre voi achiziționați un suvenir pentru cei dragi sau pur și simplu pentru a îl păstra drept amintire.

Iată 10 sfaturi pentru un suvenir perfect! 

1. Cumpără un suvenir care să îți aducă aminte cu adevărat de locul în care ai fost! Acesta trebuie să facă conexiunea cu locul și să transmită sentimente.

2. Evită să cumperi un suvenir prea evident sau banal (de exemplu clasicul turn Eiffel pentru breloc – îl cunoaște toată lumea, așa că încearcă să ieși din tipar). Caută mereu ceva unic și interesant!

3. Nu cumpăra suvenire care nu au legătură directă cu locul. De exemplu bâtele de fotbal american le găsești la tot pasul…

4. Ai grijă să alegi un suvenir care nu se găsește în orașul în care locuiești. Fii inspirat!

5. Poți cumpăra fără ezitare și un suvenir practic, pe care să îl utilizezi și să îți aducă aminte mereu de destinația vizitată.

6. Achiziționează un suvenir pe care să îl poți așeza într-un loc al casei. Poate o cutie specială, într-un loc accesibil și de ce nu, la vedere. Ideal este să nu le arunci prin sertare sau alte locuri de care uiți.

7. Evident, evită să iei un suvenir pe care deja îl ai. Mai degrabă încearcă să faci o colecție dacă ești pasionat(ă) de vreo tematică anume.

8. Cărțile poștale sunt și vor fi la modă! Așadar nu ezitați să cumpărați, chiar dacă sunt considerate de unii demodate. Noi nu suntem de acord!

9. Asigură-te că îți rezervi timp pentru suvenire, asta dacă vrei să faci o treabă bună. Suvenirul dorit se poate găsi în mai multe locuri, la prețuri diferite. Caută, ai răbdare.

10. Nu în ultimul rând, ai grijă cum îl transporți în drumul tău spre casă. Suntem siguri că nu vrei surprize neplăcute. Doar ai plătit bani și ți-ai alocat timp.

turist club suvenire

Colecția noastră de suvenire

 

Sursa